Hair salon conscious

Category:Hair salon

Lighting:MAXRAY INC. Daisuke Sakai

Photo:Shin kondou Photograph Office

 

This Hair Salon has been designed in a way that the outside is not gleaming with sparkles from metal, but provides a natural feel.  This natural feeling has been provided through the use of wooden louvers and plants offering a brown and green coloured shop front.  The way this has also been arranged controls the views created from both inside and outside the Salon.  The plants move with the breeze and live together with the city's setting.  The store also provides wheelchair friendly access with a barrier-free design.

  • Facebook - Grey Circle
  • Vkontakte - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • アメバ
  • Houzz - Grey Circle
  • h
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Copyright © shigeo nakamura design Office.All rights reserved​